Om Vinatura

Våre viner skal fortelle en historie og gi deg en positiv opplevelse. Vi tilbyr naturlige viner som gjerne kommer fra små og mellomstore produsenter i Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Portugal og Sør-Afrika.

Vi er opptatt av at vinene skal ha ren og uttrykksfull frukt uten unødvendig sukker, syrejustering og preg av lang eikelagring. Vinene skal også være mest mulig fri for sulfitter (svovel) og kjemikalier. 

Vi i Vinatura verdsetter viner som er gode til mat. Vi har stimulerende aperitiff-viner såvel som lette viner til fisk og skalldyr. Vi har viner som egner seg til kylling, vilt og annet kjøtt, eller til en variert tapas-tallerken. Vin til dessert eller ost tilbyr vi også, og naturligvis vin som like gjerne kan nytes uten matfølge.

Vinatura fører viner fra nøye utvalgte produsenter. Selskapet ble etablert i 2010 og legger vekt på langsiktige relasjoner med sine leverandører og kunder. 

De fleste av våre viner kan bestilles på Vinmonopolet. Søk på "Vinatura" på Vinmonopolets nettside for å se listen. Vi selger også til restauranter og serveringssteder (HoReCa).